Manşetler

Türk Telekom Selfy markasıyla gençlere yönelik yeni bir başlangıç yapıyor

türk telekom selfy

türk telekom selfyTürk Telekom, bu yılın başında gerçekleşen marka birleşmesinin ardından, gençlere özel yeni bir marka oluşturdu. Türk Telekom Selfy adı verilen bu yeni marka ile birlikte 25 yaş ve altındaki gençlere, “Kuralları Sen Koy” sloganı altında iletişim ve eğlencede yepyeni bir dünyanın kapılarını açmayı planlıyor.

Türk Telekom Selfy aboneleri, bu marka ile birlikte duyurulan Avatar Servisi sayesinde, mobil cihazlarındaki operatör isminin bulunduğu alana, 15 karaktere kadar dilediklerini yazabilecekler. Diğer bir deyişle, cihazlarında Türk Telekom yazısının bulunduğu yerde istedikleri bir yazı bulunacak. Bunun için Selfy’lilerin birkaç adımı takip ederek bu servise başvurması gerekiyor. Selfy’li; DEĞİŞTİR yazıp bir boşluk bırakarak ekranın operatör ismi alanında görmek istediği, 15 karaktere kadar olan ifadeyi 4545’e kısa mesaj olarak gönderecek. Sonrasında ise Selfy dünyasından kendisine gelen mesaja onay verecek. Cep telefonunu kapatıp yeniden açtıktan sonra ise Avatar Servisi devreye girmiş olacak ve Selfy’linin yazdığı ifade, cep telefonu ekranında görünecek. Selfy’liler bir gün içerisinde tek bir numaradan 30 defaya kadar değişiklik talebinde bulunulabilecekler.

Bunun dışında Selfy’lilere Tivibu Go Sinema ve Türk Telekom Müzik Premium aboneliği de üç ay boyunca hediye edilecek. Ayrıca çeşitli marka işbirlikleriyle farklı fırsatlar da abonelere sunulacak.

türk telekom selfyTürk Telekom Selfy’den İnternet Dolu Kampanya

Türk Telekom 25 yaş ve altındaki gençler için sunduğu avantajlı teklifleri Selfy dünyasına da taşıyor. Selfy’ye yeni gelen faturalı genç müşterilerimiz “Selfy’den İnternet Dolu Kampanya” kapsamında 4GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS içeren her şey dahil paketten ayda 25TL’ye faydalanabilecek. Kampanya kapsamında sunulan internet hakkını bitirenlere ise yalnızca 7TL’ye ek 2GB internet kullanımı tanımlanabilecek. Bunlara ek olarak, Selfy’den Bol İnternetli Geceler Kampanyası’na kayıt olarak geceleri 00:00-06:00 arası geçerli ek 3GB cepten internetten de 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Türk Telekom Selfy’ye yeni gelen faturasız genç aboneleri de birbirinden avantajlı Selfy DopDolu Paketler’in beklediğine dikkat çekiyor:

  • 19TL’ye HY 500 DK + HY 5000 SMS + 1GB
  • 23TL’ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 2GB
  • 27TL’ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 3GB

Faturasız Selfy’liler bunlara ek olarak hatlarına aylık 30 TL veya üzeri yükleme yaptıklarında ücretsiz 1GB data kullanım hakkı da elde edecek.

Türk Telekom Selfy abonesi nasıl olunur?

25 yaş ve altındaki Türk Telekom bireysel faturalı veya faturasız hat kullanan tüm gençler, mobil hatlarından SELFY yazıp 4545’e kısa mesaj göndererek, Selfy dünyasına ücretsiz üye olabilecek.

İLGİLİ HABERLER