Eğlence

Türk Telekom Muud Apple Watch’a geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türk Telekom’un müzik platformu Muud, Apple Watch ile uyumlu hale getirildi. Apple Watch kullanıcıları Muud’un 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkının yer aldığı arşivine artık Apple Watch aracılığıyla ulaşabiliyor. Ayrıca müzik listelerini ve favori şarkılarını her yerde her zaman istedikleri zaman ve yerde dinleyebiliyor.

Muud uygulaması sayesinde Apple Watch kullanıcıları en son çıkan albümlere ve listelere akıllı saatlerinden göz atabiliyor. Uygulamada ünlülerin seçtiği parçalardan oluşan listeler, kullanıcıların kendileri için oluşturdukları listeler ve favori şarkıları da bulunuyor.

Türk Telekom’un belirttiğine göre Muud, arşivinde bulunan 4 milyona yakın yerli ve yabancı şarkıyı sınırsız dinleme imkanının yanı sıra müzik dünyasındaki yenilikleri abonelerine anında duyuruyor. Muud ile müzikseverler bu zengin arşivi kendileri yönetiyor, istedikleri gibi şekillendirebiliyor.

Muud, ‘keşfet sayfası’ ve zengin liste filtreleriyle kişiselleştirme seçeneklerini genişletiyor. Öüzik filtreleri arasında ‘Nasıl hissediyorsun?’ başlığı altında aşık, mutlu ve hüzünlü gibi kategoriler yer alırken; ‘Ne yapıyorsun’ başlığı altında yemek, uyku, spor; ‘Müziğin nasıl olsun?’ başlığı altında ise hareketli, sakin ve nostaljik gibi pek çok farklı kategori bulunuyor.

Çevrimdışı müzik dinleme imkânı ile sunan Muud uygulamasını cihazlarına indiren kullanıcılar, sadece abone olarak ay boyunca bin yerli şarkıyı ücretsiz dinleyebiliyorlar. Muud Premium abonesi olan kullanıcılar sınırsız yerli-yabancı şarkıyı dinliyor ve çevrimdışı özelliklerinden yararlanabiliyorlar. Muud’da ilk ay Premium abonelik hizmeti ise ücretsiz olarak sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER