Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Nisan 2017 sayısında neler var?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

türk telekomTürk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin Nisan 2017 sayısı yayınlandı. iOS ve Android uygulamalarıyla ücretsiz olarak okuyabileceğiniz derginin bu sayısı da diğer sayıları gibi yine dopdolu ve çok doyurucu.


Google Play

İnceleme bölümünde Türk Telekom’un avantajlı tekliflerle sunduğu Huawei P9 Lite 2017 ve Huawei Nova Android telefonlarının detaylarını bulabilirsiniz. Bu arada geçtiğimiz ayın sonlarında tanıtılan ve uzun zamandır merakla beklenen Samsung Galaxy S8 ve S8+ ile ilgili detayları da Hızlı Bakış bölümündeki özel dosyada bulabilirsiniz. Ayrıca bu bölümde geçen ay duyurusu yapılan dikkat çekici akıllı telefonların detayları da yer alıyor.

Ayın Konusu bölümünde ilginç bir konu var. Apple’ın üretkenlik odaklı tabletleri 12.9 ve 9.7 inç ekranlı iPad Pro’ların bir PC’den daha yetenekli olmasını sağlayan mobil uygulamaların listesini, bu uygulamalarla ilgili detayları ve bu uygulamaların indirme bağlantılarını Ayın Konusu bölümünde bulabilirsiniz.

Uygulama bölümünde yine birbirinden ilgi çekici uygulamalar ve oyunlar yer alıyor. Türk Telekom’un tüm mobil operatör kullanıcılarına açtığı, sesli ve görüntülü görüşme ile sohbet imkânı sunan yeni nesil iletişim uygulaması Wirofon ile ilgili detaylı bir inceleme Nisan 2017 sayısında yer alıyor. Öte yandan Google’ın iOS ve Android cihazlarına özel alternatif sanal klavye uygulaması Gboard’un detaylı bir incelemesi de Mobil Dergi’nin sayfalarında yer alıyor. Oyunlara baktığımızda ise Power Rangers: Legacy Wars ve Rio: Match 3 Party gibi iki yeni ve popüler oyunun incelemelerini görüyoruz.

İpucu bölümünde ise iCloud kullananları yakından ilgilendiren bir ipucu var. Eğer Apple’ın sunmuş olduğu 5 GB’lık ücretsiz bulut depolama alanı size yetmiyorsa ve daha fazla alan açmak için düzenleme yapmanız gerekiyorsa, sizi yakından ilgilendirecek bir ipucu dergide yer alıyor. Android tarafında ise Nougat yüklü telefon kullananların telefon ve mesajlar uygulaması içinden numara engellemelerine olanak sağlayacak yararlı bir ipucu bulunuyor.

Haber bölümü sayesinde de geride kalan mart ayının önemli gelişmelerinin bir özetini alabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi’nin Nisan 2017 ve önceki sayılarını iTunes App Store veya Google Play‘den ücretsiz olarak indirebileceğiniz iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla, herhangi bir ücret ödemeden okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER