Manşetler

Türk Telekom Mobil Dergi Aralık 2016 sayısında neler var?

türk telekom

türk telekomTürk Telekom’un mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Türk Telekom Mobil Dergi’nin yeni sayısı yayında. Bu sayıda yine birbirinden detaylı incelemeler, mobil uygulama ve oyun tanıtımları, ipuçları ve yepyeni mobil cihazlar hakkında bilgiler yer alıyor.

Google Play

Türk Telekom tarafından avantajlı tekliflerle tüketicilere sunulan iPhone 7 ve 7 Plus’ın detaylı incelemesini Aralık 2016 sayısında bulabilirsiniz. Apple’ın yeni akıllı telefonlarının sunduğu avantajlar, çektiği fotoğraflardan ve videodan örnekler incelemede yer alıyor. Sonbaharın bir diğer flaş ürünü olan Sony Xperia XZ’nin detaylı incelemesini de Mobil Dergi’de bulabilirsiniz. Bu akıllı telefonlara ek olarak, Samsung Galaxy Tab E 9.6″ tabletin detaylarını da İnceleme bölümünde bulabilirsiniz.

Mobil uygulamalar ve oyunlara baktığımızda, Mobil Dergi’nin yine dopdolu olduğunu görüyoruz. Fenerbahçe taraftarlarına stadlarında etkileşimli maç izleme keyfi sunan Ülker Stadyumu – Fenerbahçe uygulaması, bunun yanı sıra trafik kazalarında kağıt tutanak ihtiyacını ortadan kaldıran Mobil Kaza Tutanağı uygulaması, Star Wars: Galaxy of Heroes ve My Chess Puzzles oyunlarının detaylı incelemeleri de Uygulama bölümünde yer alıyor. Ayrıca App Store ve Google Play’in öne çıkan oyun ve uygulamalarından derlemeler de dergide yer alıyor.

Hızlı Bakış bölümünde OnePlus 3T, HTC 10 evo, Huawei Mate 9 gibi yepyeni Android telefonlarla ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Ayın Konusu bölümünde ise Türk Telekom’un hayatı kolaylaştıran mobil ödeme servisi Türk Telekom Mobil Ödeme ile ilgili bilmek istedikleriniz yer alıyor. Geçen ayın öne çıkan en önemli gelişmelerini de Haber bölümünde bulabilirsiniz.

İpucu bölümü de her zaman olduğu gibi yararlı bilgileri sunuyor. iOS 10 ile birlikte Fotoğraflar uygulamasına eklenen Anlar özelliğinin nasıl kullanılacağına dair ipuçları, iPhone 7 kullanıcıları için Ana ekran düğmesinin tık ayarını yapma, iOS cihazlarında herhangi bir belgeyi PDF olarak kaydetme gibi ipuçları iPhone, iPad ve iPod touch kullanıcılarını bekliyor. Android tarafında ise Nougat ile birlikte gelen veri tasarrufu ve bölünmüş pencere gibi yeniliklerin nasıl kullanıldığı anlatılıyor.

Türk Telekom Mobil Dergi ücretsiz

Türk Telekom Mobil Dergi’nin Aralık 2016 sayısını ve daha önceki sayılarını iPhone, iPad, Android telefon ve tabletlerden ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. App Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan Türk Telekom Mobil Dergi uygulamasını indirerek dijital dergiyi okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER