Teknoloji

Tinder Stacks iMessage uygulaması buluşmaya değil, oylamaya yarıyor

tinder stacks
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tinder stacksTinder iMessage sohbetlerinizin içine girmeye hazırlanıyor. Ancak niyeti işin içine buluşmaları katmak değil. Bunun yerine Tinder, Tinder Stacks olarak adlandırılan oldukça düzgün bir oylama aracını iMessage kullanıcılarına sunuyor.

Söz konusu uygulama kullanıcıların bir demet fotoğrafı seçmesini ve bunları iMessage sohbeti içindeki tüm kullanıcılara göndermesini sağlıyor. Fotoğrafları alan alıcılar da fotoğraflarda sağa veya sola sürükleme yaparak bunlarla ilgili düşüncelerini belli edebilecekler. Oylama sürerken gönderen de, her bir fotoğrafa ne kadar beğeni geldiğin veya atlama yapıldığını görebilecek.

Tinder Stacks’in kullanılması için özel bir kullanım durumu yok, ancak Tinder, selfie fotoğraflarla birlikte bu uygulamanın fazlasıyla kullanılabileceğini düşünüyor. Yeni profil fotoğrafları, dışarı giyilecek kıyafetler veya satın alınacak gözlük gibi durumlarda bu uygulama kullanıcılara yardımcı olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iOS 10 İncelemesi

Tinder Stacks kullanışlı bir uygulama gibi görünüyor, ancak bunun başarılı olup olmayacağı Tinder kadar iMessage’a da bağlı olacaktır. iOS 10 yayınlanalı henüz bir hafta oldu ve iMessage uygulamalarının kullanıcıların gerçekten isteyip kullanmaya devam edeceği uygulamalar olup olmadığını bilmiyoruz.

İLGİLİ HABERLER