Teknoloji

Tinder kullanıcılarının profil paylaşmalarını kolaylaştırıyor

tinder

Mobil çöpçatanlık servisi Tinder, kullanıcılarının karşılarına çıkan profilleri arkadaşlarıyla paylaşmalarını kolaylaştırmaya hazırlanıyor. Şirket, kullanıcı profillerinde test ettiği paylaşım butonuyla profillerin ekran görüntüsü yerine bağlantı göndererek arkadaşlarla paylaşılmasını mümkün kılıyor.

Gönderilen bağlantı beş tıklama veya 72 saatin sonunda geçersiz hâle geliyor. Bağlantının gönderildiği kullanıcı uygulamaya sahipse, profili inceledikten sonra sağa veya sola doğru sürükleme yapıp profili geçebiliyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde paylaşım butonunu ayarlar üzerinden devre dışı bırakabiliyor.

MEL Magazine sitesinde yer alan habere göre, şirket WhatsApp gibi diğer mesajlaşma araçları üzerinden bağlantı paylaşımı yapılabilmesi adına da testler gerçekleştiriyor. Şirket, kullanıcılarının söz konusu bağlantıları çöpçatanlık amacıyla kullanabileceğini düşünüyor. Ancak şirketin yeni butonuyla internette sıklıkla dolaşan ve genellikle alay malzemesi olarak değerlendirilen “ilginç” Tinder profillerinin sayısını azaltmayı hedeflediği de rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER