Teknoloji

Tim Cook: Apple aklınızı başınızdan alacak yeni ürünler çıkaracak

apple tim cook

Apple hâlâ yenilikçi fikir ve iddialarının olduğuna yatırımcılarını inandırmak istiyor. Pek çok şirket, birbirinden farklı yeni ürün ve servis projeleri üzerinde çalışıyor. Apple kanadında bu çalışmalar otonom sürüş sisteminden artırılmış gerçeklik gözlüğüne kadar uzanıyor. Şirketin CEO’su Tim Cook ise gelecekte insanların akıllarını başlarından alacak ürünler çıkaracaklarını dile getirdi.

Cupertino merkezli şirket, yıllık yatırımcı buluşmasını 1 Mart’ta Apple Park adını taşıyan genel merkez yerleşkesinde gerçekleştirdi. Cook, söz konusu etkinlikte Apple’ın yeni ürün yol haritasına ilişkin dikkat çekici bilgiler verdi. Bazı yeni ürünlerde şanslarını deneyeceklerini söyleyen Apple CEO’su bu yeni ürünlerin bazılarının da görenlerin aklını başlından alacağını ifade etti. Cook, “fantastik” ürünleri barındıran uzun ve muhteşem bir yol haritasının önlerinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Apple CEO’su bahsettiği “fantastik” ürünler hakkında detay vermezken, 2018 model Retina ekranlı MacBook Air’in başlangıç fiyatını düşürmeyi istediklerini dile getirdi. Apple’ın yakında “Hey Siri” komutlarını algılayabilen yeni AirPods’u tanıtması bekleniyor. Şirketin TV ve gazete/dergi abonelik servislerini de yakında faaliyete geçirmesi öngörülüyor. Şirketin kendi kulak üstü kulaklıklarını çıkarması ve iPod touch’ı yenilemesi de beklentiler arasında yer alıyor.

Tim Cook, etkinlikte yaptığı konuşmada Apple olarak veri gizliliği konusunda düzenleme yapılması için yürütülen faaliyetlere destek olacaklarının altını çizdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER