Eğlence

Tidal My Mix ile kişiselleştirilmiş çalma listeleri sunacak

tidal my mix

Tidal My Mix adını verdiği kişiselleştirilmiş çalma listelerini kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı. Spotify‘ın Daily Mix ve Apple Music‘in Sizin İçin özelliklerine benzer bir yapıda olan My Mix ile kullanıcıların karşısına altı farklı özelleştirilmiş koleksiyon çıkaracak.

Her çalma listesinde en fazla 50 şarkı bulunacak. Bu şarkıların seçimi Tidal’ın gerçek editörleri ve özdevinimli öğrenme algoritmalarının ortak çalışmasıyla yapılacak.

Çalma listelerinde hem yeni hem de eski şarkılar bulunacak. Kullanıcıların daha önce keşfetmediği şarkılar da listede bulunacak. Tidal’dan verilen bilgiye göre, listeler düzenli olarak güncellenecek. Tidal’ın en aktif kullanıcılarının listeleri ise her gün yenilenecek. My Mix listeleri çevrimdışı erişim için kaydedilebilecek. Kullanıcılar diledikleri takdirde listeyi sürekli olarak erişim için kopyalayabilecek.

Tidal My Mix ile yeni bir dönem başlatsa da, Spotify ve Apple Music gibi servisler benzer listeleri oldukça uzun süredir sunuyor. Spotify Daily Mix adını verdiği günlük seçkileri 2016’nın eylül ayından bu yana sunuyor. Spotify da Daily Mix başlığı altında kullanıcılara dinledikleri şarkıcılar ve müzik türleri etrafında şekillendirilmiş altı farklı çalma listesi sunuyor. Apple ise Sizin İçin listelerini 2017’de kullanıcılarının karşısına çıkarmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER