Eğlence

Thor: Ragnarok’un yeni fragmanında Hullk konuşurken görülüyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Thor: Ragnarok, önümüzdeki sonbaharda izleyicilerle buluşacak. Pek çok önemli duyuru yapan Marvel, Comic-Con kapsamında düzenlediği etkinlikte filmin yeni fragmanını gözler önüne çıkardı.

Fragman, Thor’un “kendini keşfetmek için” bir yolculuğa çıktığını söylemesiyle başlıyor. Yenilmezler: Ultron Çağı’ndaki olaylardan sonra ortadan kaybolan Bruce Banner ile buluşan Thor, Asgard’ı yok etmeye çalışan Hela’ya karşı mücadeleye başlıyor. Hela’yı Cate Blanchett canlandırıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Aylak Vampirler’in yönetmenlerinden biri olan Taika Waititi oturuyor. Film, şaşırtıcı mizah duygusu ve kurnaz karakterleriyle izleyicileri etkileyecek gibi görünüyor. Özellikle Grandmaster ve Hela rollerindeki Jeff Goldblum ve Cate Blanchett, fragmanda bile performanslarıyla bir iz bırakmayı başarıyor. İyi adamların yıldızlar arası bir yolculuğa çıkması ve ölüm tanrıçasını durdurmaya çalışmasını izlemek, oldukça eğlenceli olacak gibi görünüyor.

Thor: Ragnarok 3 Kasımda vizyona girecek

Hulk’ın konuşması, fragmanın en büyük sürprizlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Merakla beklenen film, 3 Kasım itibarıyla izleyicilerle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth dışında Tom Hiddleston, Idris Elba, Karl Urban, Mark Ruffalo ve Anthony Hopkins gibi isimler de bulunuyor.

thor: ragnarok

İLGİLİ HABERLER