Eğlence

The Walking Dead’in yeni sezonu için ilk fragman yayınlandı

the walking dead 8. sezonSan Diego’da düzenlenen Comic-Con’da merakla beklenen pek çok fragman izleyicilerin karşısına çıktı. Bunlardan birisi de The Walking Dead 8. sezon fragmanı oldu. Jeffrey Dean Morgan tarafından canlandırılan Negan, diziyi izleyenleri yine fazlasıyla korku dolu anların beklediğinin işaretini oldukça açık biçimde verdi.

Fragmanın büyük kısmını Saviors ile Rick ve tayfası arasındaki savaş oluşturuyor. Zombiler ise fragmanda doğal olarak en çok görülen varlıklar oluyor. Bunlardan bazıları yabancı olsa da, bazılarının tanıdık karakterlere olan benzerliği dikkat çekiyor. Hâlâ hayatta olan Michonne, fragmanda bir arabanın içinde sinirli biçimde etrafa bakarken görülüyor. Rick ise endişeli görüntüsüyle dikkat çekiyor. Fragmanın ilk yarısında çok az diyalog duyuluyor. İzleyiciler görüntüleri enstrümental bir müzik eşliğinde görüyor.

Fragmanın ikinci yarısında ise Rick bir savaş konuşması yaparken görülüyor. Rick’in konuşmasında şu ifadeler geçiyor: “Artık haklı olarak bizim dünyamız daha büyük. Kullananları ve öldürenleri bitirdik. Pek çok şeyi hakladık, pek çok şeye dayandık, pek çok şeyin üstesinden geldik ve ne gelirse gelsin hep kazandık. Biz çoktan kazandık!”

The Walking Dead 8. sezon bölümleriyle 22 Ekimde geri dönüyor

Popüler dizi, yeni sezon bölümleriyle 22 Ekim tarihinde yeniden izleyicilerin karşısında olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER