EğlenceTeknoloji

The Old Guard oyunu ile ömür boyu Netflix aboneliği fırsatı

The Old Guard oyunu ile ömür boyu Netflix aboneliği fırsatı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix düzenlediği yarışma ile şanslı bir kişiye içerik yayın servisine ömür boyu abonelik veriyor. Aslında Netflix 1000 aylık, yani 83 yıllık ücretsiz erişim hakkı veriyor, ancak ortalama insan ömrü dikkate alındığında bunun ömür boyu abonelik fırsatına karşılık geldiğini düşünebiliriz.

Ömür boyu ücretsiz Netflix aboneliği kazanmak için yapılması gereken işlem aslında basit. Bununla birlikte bir o kadar da zor. 1000 aylık ücretsiz abonelik fırsatı için Netflix’in The Old Guard oyununda en yüksek puanı elde etmek gerekiyor. Standart bir Netflix planı için bu aboneliğin bedeli ABD için 13 bin dolara karşılık geliyor.

Netflix’in The Old Guard oyunu içerik yayın servisinde yeni gösterime giren ve Charlize Theron’un başrolünde yer aldığı aksiyon macera filmi The Old Guard‘ı (Ölümsüzlük) temel alıyor. Film, yüzlerce yıllık ölümsüzler grubunun, kendilerini iyileştirebilme, birisinin sırlarının üzerinde olduğunu keşfetme yeteneği ve özgürlüklerini korumak için savaşmaları gerekmesini konu alıyor.

Oyunu oynayacakların öncelikle filmi izlemesi iyi olacaktır. Çünkü oyun filmde geçenleri takip ediyor.

The Old Guard oyunu nasıl oynanır?

Oyunu oynamak için aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda www.oldguardgame.com adresini ziyaret edin.
  2. Ekrandaki “Play Now” düğmesine tıklatın ve kayıt formunu doldurun.
  3. Daha sonra oyun başlayacaktır. Oyunu oynamak ücretsiz.

Filmi izledikten sonra The Old Guard oyununu mobil cihaz, Windows PC veya Mac üzerinden açacağınız internet tarayıcısında oynayabilirsiniz. Yarışma 17 Temmuz Cuma günü Türkiye saatiyle 18.00’de başladı. Cumartesi ve pazar günleri de yarışma devam ediyor.

Oyunu Labrys çift kanatlı balta ile Charlize Theron olarak oynuyorsunuz. İstediğiniz kadar oynamakta serbestsiniz, ancak oyunda en yüksek puanı alan hem oyunu hem de 83 yıllık Netflix aboneliğini kazanmış olacak. Puanlamada öldürülen her bir düşman ve bir seviyeye erişmekteki hız dikkate alınıyor.

Ömür boyu ücretsiz Netflix aboneliği fırsatı hangi ülkede geçerli?

Ne yazık ki, Türkiye’deki Netflix kullanıcıları bu oyunu ancak eğlencesine oynayabilecek gibi görünüyor. Çünkü yarışmaya katılmak için ABD’de yaşıyor olmak gerekiyor.

The Old Guard oyun yarışmasıyla ilgili kuralları ve sık sorulan soruları bu sayfada bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER