Eğlence

Apple’ın iddialı dizisi The Morning Show’dan bir fragman daha geldi – Video

apple the morning show
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Morning Show, Apple’ın yeni çevrimiçi içerik platformu Apple TV+‘ın ilk iddialı yapımları arasında yer alıyor. Başrollerini Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ve Steve Carrell‘in üstlendiği dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Aradan fazla zaman geçmeden paylaşılan ikinci fragman, dizi hakkında biraz daha somut fikirler edinmeyi mümkün kılıyor.

Dizide mesleklerinin farklı noktalarında olan üç gazetecinin hikayesi anlatılıyor. Aniston, yaş alan bir sabah haberleri sunucusunu canlandırıyor. Witherspoon ise kimliğini kaybettiği hissine kapılan bir muhabir olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Carrell ise cinsel taciz iddialarının sonuçlarıyla boğuşan bir gazeteci olarak dizide boy gösteriyor. Üçlünün meslekleri dizinin merkezine yerleşecek olsa da, sabah haberlerinin değişen yüzü de dizide anlatılacak. Apple’dan yayınlanan basın açıklamasına göre, The Morning Show’da “ego, hırs ve rehbersiz güç arayışı” da keşfedilecek.

The Morning Show’un ilk fragmanı akıllara HBO’da yayınlanan ve senaryosu Aaron Sorkin tarafından kaleme alınan The Newsroom’u getirmişti. Ancak yeni fragman, The Morning Show’da karakterler arasındaki dramanın gazetecilik hikayesinin önünde olacağını gösteriyor. Sorkin, The Newsroom’da siyaseten bölünmüş bir ortamda gazetecilik yapmanın zorluğunu anlatmaya odaklanmıştı. The Morning Show’da ise ana karakterlerin hayatlarındaki çatışma öne çıkacak.

The Morning Show sonbaharda yayınlanacak

Dizide Aniston, Witherspoon ve Carrell’e tanınmış başka isimler de eşlik ediyor. Bu isimler arasında Mark Duplass ve Gugu Mbatha-Raw öne çıkıyor. The Morning Show, sonbaharda Apple TV+’ta izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER