Teknoloji

Tesla Boombox moduyla otomobilleri tekerlekli hoparlöre dönüştürecek

tesla model 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tesla sahipleri yakında uygun modele sahip olmaları durumunda müzik zevklerini herkesle kolaylıkla paylaşacak. Electrek sitesinin haberine göre; şirketin yıl sonu güncellemesi, daha önce sözü verilen Boombox modunu getiriyor. Tesla, Boombox moduyla Model 3’te veya uygun ses sistemine sahip diğer araçlarında medya sesinin dışarıya verilmesini mümkün kılıyor. Bu özellik sayesinde camları açıp sesi son seviyeye çıkarmaya gerek kalmayacak.

Tesla CEO’su Elon Musk, güncellemeyle birlikte kullanıcıların otomobillerinin korna sesini de değiştirebileceğini belirtti. Planlanmış Kalkış özelliği, batarya ve kabinin prize takılmadan önceden hazırlanmasını mümkün kılıyor.

Daha büyük sürüş görselleştirmeleri ve Supercharger istasyonlarındaki boş ünitelerin sayılarının hızlıca görülebilmesi de sunulan özellikler arasında yer alıyor.

Tesla CEO’su, Boombox modundan faydalanabilmesi için otomobilde yaya hoparlörü sisteminin bulunması gerektiğinin altını çizdi. Musk, henüz tamamlanamayan bazı çalışmaların olduğunu ve kısa süre içinde araç sahiplerine daha fazla özelliğin sunulacağını da ifade etti.

İLGİLİ HABERLER