Teknoloji

Tecno’nun yeni katlanabilir telefonu Phantom V Flip’i çalışırken gösteren video sızdırıldı

tecno phantom v flip

Tecno katlanabilir telefonlar barındıran Phantom ailesinin yeni üyesini 22 Eylül’de gözler önüne çıkaracak. Şirket Phantom V Fold‘un yanına Phantom V Flip’i ekleyecek. Tecno Phantom V Flip, V Fold’dan farklı olarak “istiridye kabuğu” tasarımına sahip olacak.

Phantom V Flip’in tanıtım etkinliği Singapur’da gerçekleştirilecek. Ancak telefonun Hindistan, Nijerya ve başka pazarlarda da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Nijerya’da mobil operatör MTN şimdiden telefonun ön satışı için kayıt almaya başlamış durumda. Kayıt döneminin 27 Eylül’e kadar devam edecek olması, telefonun en azından Nijerya’da bu tarihte satışa sunulacağının işaretini veriyor.

100 bin Nijerya Nairası (3484 TL) ödeyerek telefon için kayıt yaptıranlara iki adet parfüm ve 70 GB data armağan ediliyor. Bu hediyelerin değerinin de 100 bin Nijerya Nairası olduğu belirtiliyor. MTN tarafından yapılan paylaşımlar sayesinde telefonun tasarımını görmek mümkün oluyor.

İnternete sızan başka bir videoda da V Flip boy gösteriyor. Burada telefonun kamera çıkıntısına yerleştirilen yuvarlak ekran hemen göze çarpıyor. Sürekli açık kalabilen bu ekranda hareketli bir duvar kağıdı ve bazı bildirimler görülüyor. Bu ekranda tam teşekküllü Android uygulamalarından ziyade araç takımlarının çalışması muhtemel görünüyor.

tecno phantom v flip

Tecno Phantom V Flip’in ekranı çalışırken görüldü

Tecno Phantom V Flip videosu telefonun daha önce görülmeyen ana ekranına da bir bakış atmayı sağlıyor. 6.9 inç büyüklüğünde olduğu söylenen Full HD+ çözünürlüklü ekrana 1.39 inç büyüklüğünde yuvarlak kapak ekranı eşlik ediyor. Google Play Console kayıtlarına göre telefonun kalbinde MediaTek Dimensity 1300 işlemci bulunuyor. Bu işlemciyi 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanının tamamlayacağı görülüyor. Kapak ekranının etrafında 64 ve 13 megapiksel çözünürlüklü sensörlerin bulunduğu belirtilirken, ön kameranın özellikleri belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER