Teknoloji

Tanıtımdan önce sızan iPhone 12 simgeleri daha küçük çentiği işaret ediyor

iphone 12 çentik

Apple’ın 5G destekli iPhone 12 serisini resmen tanıtmasına 24 saatten az bir zaman kala Apple, iCloud web sitesine gelecek nesil iPhone’ları temsil ettiği iddia edilen küçük simgeleri yükledi.

Bu simgelerin yarın en son simgelerin yüklenmesinden önce yer tutucu olduğu düşünülüyor. Sonuç olarak bunlara bakarak kesin bir yargıya varmamak gerekiyor. İlk olarak AppleSWUpdates Twitter hesabı tarafından keşfedilen ve 9to5Mac tarafından da yüksek çözünürlüklü formatlıları ortaya çıkan bu ikonlar, mevcut iPhone 11 serisinin ikonlarına göre çeşitli farklılıklar içeriyor.

Gösterilen model, ekranın üzerinde eskisine göre daha dar görünen yeniden düzenlenmiş bir çentiğe sahip. Ancak farklılıklar kesinlikle önemli bir şey gibi görünmüyor ve müşterilerin çoğu tarafından da muhtemelen fark edilmeyecektir.

Apple, simgeyi dört farklı tanımlayıcıyla yükledi, bu nedenle dört farklı modelin söylentilerini doğruladı. Gösterilen simgenin temelini hangi modelin oluşturduğu belli değil, ancak son haberler Apple’ın iPhone 12 mini’de daha küçük bir çentik kullanmayı planladığını gösteriyor.

Simgedeki model gerçekten iPhone 12 mini ise, bu aynı zamanda ekran çerçevesi tarafında da iyi bir haber anlamına geliyor. Özele inmek gerekirse, OLED’in kullanılmasıyla birlikte standart iPhone 12 modellerinin iPhone 11’de gördüğümüz daha kalın ekran çerçevelerine veda edeceği ve iPhone 11 Pro benzeri bir kullanıma merhaba diyeceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER