Manşetler

Tag Heuer Connected Modular 45: Lüks Android saat arayanlar için yeni seçenek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

tag heuer connected modular 45Tag Heuer, ilk akıllı saati Connected’ı 2015’in sonlarında duyurmuştu. Şirket, akıllı saat macerasını kendine has özellikleri bulunan yeni bir modelle sürdürüyor. Tag Heuer Connected Modular 45 adını taşıyan akıllı saat, kutusundan Android Wear 2.0 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor. 400 x 400 piksel çözünürlüklü yuvarlak ekrana sahip saat, modüler tasarıma sahip olmasıyla piyasadaki diğer Android Wear modellerinden ayrılıyor.

Kullanıcılar diledikleri takdirde mekanik Haute Horlogerie saat arayüzünü değiştirebiliyor. Buna ek olarak, CESC tarafından sertifikalandırılmış kronograf tourbillon da Tag Heuer’in sunduğu bileşen seçenekleri arasında yer alıyor.

Tag Heuer, yeni ürününü “en lüks akıllı saat” olarak tanımlıyor. Bileşenleri de İsviçre’de üretilen saatin geliştirme ve montajı da şirketin La Chaux-de-Fonds’daki üretim tesisinde gerçekleştirildi. Titanyum, seramik ve roze altın gibi yüksek kaliteli materyaller barındıran akıllı saatin kayışı, sapı ve tokası da değiştirilebilen parçaları arasında yer alıyor.

tag-heuer-connected-140317-3Saatin tanıtım etkinliğinde konuşan Tag Heuer CEO’su Jean-Claude Biver, Connected Modular 45’in piyasada bulunabilecek “en avangart akıllı saat” olduğunu belirtti. Biver, sahnede saatin analog ve dijital arayüzlerini değiştirmenin ne kadar kolay olduğunu da uygulamalı olarak gösterdi.

Tag Heuer’in yeni akıllı saati, Intel Atom Z34XX işlemci barındırıyor. Android Wear 2.0’ın varlığı, Connected Modular 45’i iOS ile de uyumlu kılıyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan akıllı saatte Wi-Fi, GPS ve NFC yerleşik olarak bulunuyor. Akıllı saatin yuvarlak ekranını ise safir cam koruyor.

tag-heuer-connected-140317-24 GB dahili depolama alanına sahip akıllı saat, kullanıcılarına 24 saat pil ömrü vadediyor. Connected Modular 45’in Saat 3 yönünde bulunan topuzu, Android Wear’in arayüzü üzerinde dolaşmayı da sağlıyor. Suya dayanıklı mikrofon da Google Assistant’ın her yerde kullanılmasını mümkün kılıyor.

Tag Heuer Connected Modular 45 satışa sunuldu

Connected Modular 45, 1650 dolardan başlayan fiyatlarla Tag Heuer’in internet sitesi üzerinden satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER