Teknoloji

TAG Heuer Connected Calibre E4 serisini üç yeni modelle genişletiyor

tag heuer connected calibre e4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

TAG Heuer Connected Calibre E4 serisini geçtiğimiz yıl duyurmuştu. Şirket bu seriyi üç yeni modelle genişletiyor. Bu üç yeni seçeneğin de yüksek fiyatlı olduğunu ve en ucuz seçeneğin yurt dışı fiyatının 2350 dolar olduğunu belirtmekte fayda var.

Söz konusu en ucuz seçenekte 42 mm bir kadran mevcut. 1.28 inçlik ekran, sanal olarak “çerçevesiz” gibi görünüyor. Bu ekran safir kubbe cam ile korunuyor. OLED panelin çözünürlüğü ise 416 x 416 piksel.

Saat siyah kaplamalı titanyum kasaya sahip. Bu sayede TAG Heuer’in şimdiye kadarki en hafif akıllı saati olma unvanının da sahibi oluyor.

42 mm Golf Edition olarak adlandırılan versiyon da standart 42 mm versiyonla aynı kasaya sahip. Ancak bu versiyon, üç adet TAG Heuer markalı golf topu ve iki farklı kayışla geliyor. Bu kayışlardan birinde siyah deriyi yeşil dikişler tamamlıyor. Diğeri ise beyaz kauçuk bir kayış.

Bu versiyon, dünya genelinde 40 bin farklı golf sahasını destekliyor ve ekstra bir bilgi girişi olmadan golf egzersizlerinin takibini mümkün kılıyor. Saat ile skoru tutmak, hangi sopanın kullanıldığını kaydetmek ve sahadaki konumu tespit etmek gibi işlevler yerine getirilebiliyor. Bu versiyonun fiyat etiketinde 2500 dolar yazıyor.

tag heuer connected calibre e4

Calibre E4 Sports Edition ise 2600 dolarlık fiyat etiketiyle serinin en pahalı üyesi niteliğinde 45 mm kasasıyla en büyük seçenek olan Calibre E4 Sports Edition, seramik çerçeveli 1.39 inç 454 x 454 piksel OLED ekrana sahip. Saat delikli kauçuk kayışla birlikte geliyor.

TAG Heuer Connected Calibre E4 serisinin yeni üyeleri ne zaman satışa sunulacak?

Bu versiyon yazılım tarafında barometrenin varlığıyla doğa yürüyüşlerinde de yol takibi yapmayı mümkün kılıyor.

tag heuer connected calibre e4

TAG Heuer Connected Calibre E4 serisinin yeni üyeleri ocak ayı içinde yurt dışında satışa sunulacak. Bu üç model de Wear OS 3 güncellemesini alacak.

İLGİLİ HABERLER