Nokia, gelecek yaz aylarına kadar 10 yeni Symbian cihazı çıkaracağını vaat etmişti. Nokia 500, 600, 700 ve 701 ile bu sayı dörde ulaşmıştı. Gelen dedikodulara göre 26-27 Ekim tarihlerinde Londra’da düzenlenecek Nokia World ile birlikte bu sayı beşe çıkacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor X7e Plus 5G 8100 mAh pil ve 120 Hz ekranla tanıtıldı

Huawei Mate 90 için tarih öne çıktı, Kirin 2026 fark yaratacak

iPhone 18 Pro sızıntısı Koyu Vişne rengini ve dev bataryayı gösterdi

HyperOS 4 sızıntısı Xiaomi telefonların yeni arayüzünü gözler önüne serdi

Samsung Account akıllı evden dijital cüzdana kadar birçok hizmeti birleştiriyor
Söz konusu cihazın 360 x 640 çözünürlüklü ekran, 5 megapiksellik sabit odaklı kamera ve 1 GHz’lik işlemciyle gelmesi bekleniyor. Beş bant 14.4 Mbps HSDPA ve NFC desteği de barındıracak olan bu cihazın farklı renkli batarya kapaklarıyla özelleştirilebileceği de belirtiliyor. Nokia 603 de Symbian Belle işletim sistemiyle birlikte yüklü gelecek. Bu arada Symbian Belle’in Nokia N8, C7 veya E7 gibi mevcut Symbian cihazlarına ne zaman geleceğine dair bilginin de Nokia World’de verilmesi bekleniyor.
Türkiye’deki Nokia N8, E7, C7 ve C6-01 cihazları geçtiğimiz ay Symbian Anna güncellemesini almaya başlamıştı.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İlgili – Unwired View









