Teknoloji

Swarovski ve Misfit işbirliği Swarovski Shine’ı doğurdu

swarovski-shine-060115

Swarovski markası teknoloji dünyasına yabancı bir marka değil. Daha önce hem LG hem de Samsung çeşitli ürünlerini Swarovski taşlarla kaplayarak kullanıcılara sunmuştu. Teknolojiyle olan bağını biraz daha kuvvetlendirmeye karar veren Swarovski, giyilebilir ürünleri daha şık hâle getirmek için Misfit ile işbirliğine gitti.

Kadınlara yönelik olarak hazırlanan Swarovski Shine koleksiyonu, Misfit Shine’ın içindeki etkinlik ve uyku takibi teknolojisini dev bir kristalin içine yerleştiriyor. Tıpkı orijinal Misfit Shine gibi, Swarovski Shine da bir saat piliyle çalışıyor ve atılan adımları, yakılan kalorileri, katedilen mesafeyi ve uyku kalitesini ölçüyor. Akıllı telefonda bulunan Misfit uygulamasıyla eş zamanlanabilen Swarovski Shine, kullanıcılara günlük başarılarını ekran üstünde de gösteriyor.

swarovski-shine-2

Swarovski Shine koleksiyonunun tek ürünleri 69.99 dolardan, üçlü setleriyse 169.99 dolardan satılacak. ABD’de ön sipariş süreci şimdiden başlayan Swarovski Shine, mart ayının sonlarında ABD, Çin ve Hong Kong’taki belli Swarovski mağazalarının raflarını süsleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER