Eğlence

Super Mario Run Android üzerinde oyuncularla buluşmaya başladı

super mario run
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

super mario run androidNintendo, Super Mario Run Android uygulamasının 23 Martta yayınlanacağını açıklamıştı. Japon oyun devi, bu sözünü tutarak oyunu Android cihaz sahipleriyle buluşturmaya başladı. Bazı ülkelerde bu buluşma belirtilen tarihten çok az daha önce gerçekleşti. Türkiye’de ise şu an için oyunun Google Play Store sayfasında hâlâ ön kayıt yaptır seçeneği görülüyor. Ancak Nintendo’nun kısa süre içinde oyunu tüm Android ekosistemine ulaştırması bekleniyor.

Super Mario Run, tıpkı iOS’te olduğu gibi, Android’de de ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyuncular tüm oyun modlarında ilk üç seviyeyi ücretsiz olarak oynayabilecek. Oyunun tamamını oynamak içinse 9.99 dolar ödemek gerekecek.

Super Mario Run Android uygulamasının çıkışıyla birlikte iOS versiyonu da güncellendi

Android versiyonunun dağıtılmaya başlamasıyla eş zamanlı olarak Super Mario Run iOS uygulaması da güncellendi. Güncelleme, oyuna çok sayıda yeni karakter ve bina getiriyor. Ayrıca oyunun seviyelerinin anlatımı da geliştiriliyor.

“Yeni oynanabilir karakterler” ile kastedilenin aslında dört farklı renk seçeneği olduğunu belirtmek gerekiyor. Güncellemeyle birlikte oyunun ücretsiz olarak oynanabilen kısmı da az da olsa genişliyor.

İLGİLİ HABERLER