Eğlence

Stres çarkı Finger Spinner ile iPhone’lara giriyor

finger spinner stres carkiStres çarkı son zamanlarda tüm dünyada en popüler nesnelerden biri haline gelmiş durumda. Popüler kültürde yer bulmaya başlayan bir nesnenin bir mobil oyuna dönüşmesi yine pek uzun zaman almadı. iOS için geliştirilen Finger Spinner isimli oyun iPhone ve iPad’lerde oynanabiliyor.

Oyunun iPhone ve iPad sahiplerine yüksek bir kalite vadetmediğini ve tamamen esen rüzgardan yararlanmak için hazırlandığını belirtmek gerekiyor.

Oyun açıldığında kullanıcıların karşısına stres çarkı çıkıyor. Ekran üzerinde bir kaydırma hareketi yaparak çark döndürülüyor. Çark kısa bir süre döndükten sonra momentumunu kaybetmeye başlıyor. Oyuncular çarkın dönüş sayısı kadar altın kazanıyor. Bu altınlar çarkı modifiye etmek için kullanılıyor. Böylelikle çark daha uzun süre ya da daha hızlı dönebiliyor. Zamanla daha farklı tasarımlara veya daha ilginç dönüş seslerine sahip çarkların kilidi açılabiliyor. Çevrim dışıyken de altın kazanmak mümkün oluyor.

Stres çarkı çılgınlığı sürdükçe Finger Spinner ilgi görebilir

Pek çok oyunda olduğu gibi, Finger Spiner’da da oyuncular reklam izleyerek daha fazla altın kazanabiliyor. Oyuncular diledikleri takdirde uygulama içi satın alma yoluyla reklamları kapatabiliyor. Stres çarkı çılgınlığı devam ettikçe Finger Spinner ve türevi oyunların ilgi görmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER