Teknoloji

“Steve Jobs’tan İlham Dolu Sözler” ücretsiz özel e-kitap yayında!

steve jobs

Steve Jobs Arşivi, Apple’ın efsanevi kurucusu Steve Jobs’un daha önce hiç yayımlanmamış fotoğraflarını, e-postalarını, konuşmalarını ve röportajlarını içeren özel bir e-kitap olan “Make Something Wonderful: Steve Jobs in His Own Words” adlı eseri yayınladı.

“Steve Jobs’tan İlham Dolu Sözler” adlı e-kitap, Jony Ive’in yaratıcı ajansı LoveFrom tarafından tasarlanan özel bir sayfa üzerinden Steve Jobs Arşivi’nin web sitesinde okunabilir durumda bulunuyor. LoveFrom’un özel yazı tipiyle hazırlanan sayfada, okuyucular, içindekiler bölümündeki alt başlıklarla işaretlenmiş bir kaydırma çubuğu kullanarak kitabın bölümleri arasında gezinebilirler. E-kitap ayrıca Apple Books üzerinden, Libby uygulaması aracılığıyla katılımcı kütüphanelerden ve Steve Jobs Arşivi’nden doğrudan indirilebilir.

Apple ile olan serüvenini, şirketi kurma sürecinden başlayarak, şirketten kovulması ve daha sonra yeniden dönüşüyle devam eden başarılı hikayesine ek olarak, “Steve Jobs’tan İlham Dolu Sözler” e-kitabında, Jobs’un çocukluğu, Pixar ve NeXT’teki deneyimleri gibi yaşamının diğer önemli dönemlerine de değiniliyor.

E-kitap, 2007 yılında Jobs ile yapılan bir röportajdan alınan ve kitabın adına ilham veren şu alıntıyla başkıyor: “İnsanların, insanlığa olan minnettarlıklarını ifade etme yollarından biri, harika bir şeyler yaratıp onu ortaya koymaktır.”

Steve Jobs’un eşi Laurene Powell Jobs ise kitaba kendi giriş bölümünü yazarak şöyle diyor: “Bir insanı anlamanın en iyi yolu, onu doğrudan dinlemektir. Ve Steve’i anlamanın en iyi yolu, yaşamı boyunca söyledikleri ve yazdıklarına kulak vermektir.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER