EğlenceFırsatlar

Steam, strateji oyunu ENDLESS Legend’ı ücretsiz sundu

steam endless legend

Dijital oyun dağıtım platformu olan Steam, ENDLESS Legend adlı strateji oyununu kısa bir süre için ücretsiz olarak sunuyor. 25 dolarlık normal satış fiyatına sahip bu oyunu, 23 Mayıs tarihine kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. ENDLESS Legend, genel olarak oyuncular tarafından oldukça beğeniliyor ve strateji oyunlarına ilgi duyan herkes tarafından denemek üzere tavsiye ediliyor.

Bu promosyon, Steam’in oyuncu topluluğuna sunduğu sayısız indirimi ve ücretsiz oyun fırsatlarının sadece en yenilerinden biri. ENDLESS Legend, kapsamlı bir strateji deneyimi sunarak oyuncuları fantastik bir dünyaya davet ediyor. Oyunun kendine özgü ekonomi, askeri ve diplomatik sistemleri, derin stratejik planlama ve taktik kararlar alma olanağı sunuyor.

Diğer taraftan, Epic Games Store da Dragon Age Inquisition – Game of the Year Edition adlı oyunu bir hafta boyunca ücretsiz sunuyor. Ancak, Türkiye’deki oyuncuların bu oyunu edinmeleri şu an için mümkün değil. Türkiye’den yapılan erişim girişimlerinde “Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil.” uyarısı ile karşılaşılıyor.

Steam’in ENDLESS Legend kampanyası, strateji oyunları konusunda tutkulu olan veya bu türe yeni başlayacak kişiler için mükemmel bir fırsat. Bu fırsatı değerlendirerek, ENDLESS Legend’ın zengin evreninde kendinizi sınayabilir ve stratejik becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Oyunseverler için ENDLESS Legend ve benzeri oyunlar, sadece zaman geçirmekten çok daha fazlasını vaat ediyor, bir düşünce biçimini, stratejiyi ve planlamayı öğretiyor. Şimdi, Steam üzerinden bu deneyimi ücretsiz olarak yaşama şansınız var.

İLGİLİ HABERLER