Eğlence

Star Wars serisinin ilk altı filmi çocuklar için animasyona dönüştürüldü

star wars

Disney, çocukların da Star Wars (Yıldız Savaşları) dünyasıyla tanışması konusunda oldukça istekli görünüyor. Serinin orijinal filmleri özellikle yetişkinler tarafından sevilse de, çocuklar tarafından pek bilinmiyor. Bu durumu değiştirmek isteyen Disney, oldukça iyi bir çözüm bulmuşa benziyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”_wsHRyLWgWg”]

Serinin ilk altı filmini bir animasyon dizisine dönüştüren Disney, bu diziyi Star Wars Galaxy of Adventures (Yıldız Savaşları Maceralar Galaksisi) ismiyle yayınlayacak. Söz konusu dizide orijinal filmlerden diyalogları, müzikleri ve sesleri duymak da mümkün olacak. Maceralar Galaksisi’nin ilk altı bölümü, 30 Kasım’da StarWarsKids.com adresinde ve oluşturulan özel YouTube kanalında yayınlanacak. Aralık ayında ve 2019’da ise yeni bölümler çocuklarla buluşacak.

Disney’in çatısı altındaki Lucasfilm tarafından yapılan açıklamada, Star Wars’un ebeveynler tarafından çocuklara daha kolay tanıtılabilmesi için böyle bir yolun tercih edildiği belirtildi. Star Wars Galaxy of Adventures ile çocuklar Luke Skywalker, Han Solo, Chewbacca, Yoda, Prenses Leia, Darth Vader ve çok daha fazla karakterle daha hızlı biçimde tanışabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER