Eğlence

Spotify’dan Android kullanıcılarını sevindirecek geri adım

spotify telif

Spotify, popüler Android ana ekran çalma bileşenini geri getireceğin açıkladı. Bu görsel bileşen ya da widget, geçen ay kaldırılmıştı.

Kullanıcıların şikayeti o kadar güçlü oldu ki, şirket bunu geri getirmeye ikna oldu. Bir Spotify yöneticisi, topluluk forumunda görsel bileşenin gelecekte çıkacak bir güncellemeyle geleceğini kaydetti.

Şirket öncelikle widget’ı kaldırmasının nedenini kısa bir blog yazısıyla açıkladı. Kullanıcıların aynı çalma kontrollerine kilit ekranından veya bildirim çubuğunu aşağı kaydırarak erişebileceklerini kaydetti.

Ne var ki, bileşeni her gün kullananlar mutlu olmadı. Bazıları aboneliklerini, her biri ana ekran bileşen seçenekleri sunan rakip müzik yayın servislerine taşıyacaklarını söyleyecek kadar işi ileri götürdü.

Spotify müşteri geri bildirimlerini dinlediğini gösteriyor

Bir kullanıcı, “Tüm ailem Spotify aboneliklerini iptal etti ve Tidal’a taşındık. Bu şirket müşteri fikirlerini daha ciddi biçimde ele almaya başlayıncaya kadar da geri dönmeyeceğiz.” şeklinde yorumda bulundu.

Şimdi Spotify, widget’ın yakında çıkacak bir sürümde bazı görsel iyileştirmeler ve performans ilerlemeleriyle geleceğini söylüyor. Şirket, kullanıcılarından gelecek geri bildirimlere de açık olduğunu söylüyor. Eğer geri dönmesini istediğiniz başka özellikler varsa, onları Spotify’ın fikir paylaşım mekanı üzerinden iletebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER