Teknoloji

Spotify Windows uygulamasını Mağaza üzerinden de dağıtmaya başladı

spotify windows mağaza

Spotify, sadece Windows Mağaza’dan indirilen uygulamaların çalıştırılabildiği Windows 10 S yüklü sistemlerin piyasaya çıkmasıyla birlikte beklenen adımı attı. İnternet üzerinden müzik dinleme servisinin Windows uygulaması, bundan böyle Windows Mağaza üzerinden de dağıtılıyor.

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 60 ülkedeki Windows 10 veya Windows 10 S yüklü sistem kullanıcıları, müzik uygulamasını Microsoft’un uygulama ve oyun mağazasından indirebiliyor.

Spotify, konuyla ilgili olarak yayınladığı açıklamada, uygulamayı Windows Mağaza’ya getirmek üzere Microsoft ile yapılan işbirliğinin, servisin müzikseverlerin diledikleri şekilde ve diledikleri yerde müziğin tadını çıkarmalarını mümkün kılmayı amaçlayan vizyonunun bir parçasını oluşturduğunu dile getiriyor.

Windows uygulaması diğer masaüstü platformlardakilerle aynı deneyimi Windows kullanıcılarına sunuyor. Anında istenilen parçayı dinleme, çalma listeleri oluşturma, radyoları dinleme gibi özellikler bu uygulamada mevcut. Premium aboneleri için daha yüksek ses kalitesi ve reklamsız dinleme imkanı da sunuluyor.

Spotify Windows uygulamasını bu Windows Mağaza bağlantısı üzerinden indirebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER