Eğlence

Spotify tekrarla ikonunu yeniden ortaya çıkarıyor

Spotify Premium kullanıcıları sanatçı radyolarını kişiselleştirebilecek

Spotify mobil uygulamalarında geçtiğimiz ay bazı tasarım değişiklikleri yapmış ve “Şimdi Çalınıyor” sayfasının görünümünü yenilemişti. Bu değişiklik kapsamında “Tekrarla” ikonu, sayfada görünür olmaktan çıkmış ve bir alt menüye taşınmıştı. Bir ikonun yerinin değişmesi büyük bir olay gibi görünmese de, kimi kullanıcılardan itiraz gelmesine neden olmuştu. Bu itirazları dikkate almış gibi görünen Spotify, tekrarla ikonunu yeniden “Şimdi Çalınıyor” sayfasında göstermeye başladı.

Spotify’ın kısa süre önce yaptığı tasarım değişikliğinde, tekrarla ikonu sayfanın sağ üst kısmındaki üç noktaya dokunulduğunda açılan menünün içine yerleştirilmişti. Bu değişiklikte ısrarcı olmamış gibi görünen Spotify, ikonu yeniden ana kontrollerin bulunduğu ekrana taşıdı. Yenilenen arayüzde şarkıcı ve şarkı isminin de sola doğru hizalanmış şekilde gösterilmesi ve şarkının beğenilmesini sağlayacak ikonun da şarkı ve şarkıcı bilgisinin sağına yerleştirilmesi göze çarpıyor.

spotify mobilSpotify mobil uygulamalarındaki bu küçük tasarım değişikliğinin birkaç gün içinde tüm kullanıcılara ulaşacağını açıkladı.

İLGİLİ HABERLER