Eğlence

Spotify için iOS 14 araç takımları çıktı

spotify ios 14 araç takımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iOS 14’ün yayınlanmasından bu yana, daha fazla uygulama Apple’ın en son güncellemesinin avantajlarından yararlanıyor. Spotify da bu uygulamaların arasına katıldı. Önde gelen abonelik tabanlı müzik servislerinden biri olan Spotify, iOS 14 ve iPadOS 14 için araç takımını çıkardı.

Apple Music için Apple’ın çıkardığı kendi araç takımlarına benzer şekilde, Spotify’ın araç takımı da son dinlediğiniz parçalara daha kolay erişmenizi sağlayacaktır. Küçük ve orta boylar arasında seçim yapabilirsiniz. Spotify henüz büyük boyutlu iOS 14 araç takımı sunmadı.

The Verge sitesine Spotify adına konuyla ilgili açıklama gönderen bir temsilci, “Spotify iOS araç takımları, en son çalınan sanatçıların, çalma listelerinin, albümlerin veya podcast kapaklarının beşini görüntüler.” Küçük araç takımı uygulamanın en son kullanıldığı zamanda çalınan içeriği gösteriyor.

Spotify araç takımı Ana ekrana nasıl eklenir?

  1. Öncelikle Spotify’ın en son versiyonunu kullandığınızdan emin olun.
  2. Ana ekrandaki boş bir alan hafifçe bastırıp uygulama simgeleri titreşinceye kadar bekleyin.
  3. Sol üst köşedeki + simgesine tıklatın.
  4. Listeden Spotify araç takımını seçin.
  5. Araç takımı boyutunu seçin. İki seçenek var; bunlardan bir tanesi 1×1 küçük kare, diğeri de 2×1 dikdörtgen. Daha sonra “Araç Takımı Ekle” düğmesine tıklatın.
  6. Araç takımını yerleştirin ve daha sonra “Bitti”ye tıklatarak işlemi tamamlayın.

İLGİLİ HABERLER