Eğlence

Sızan belgeler Spotify’ın yakında Chromecast desteğine kavuşacağını gösteriyor

spotify telif

spotify-logo-180615

Görünen o ki, eylül ayı Google Chromecast için iyileştirme ayı olacak. Yapılan donanımsal değişikliklere ek olarak, Chromecast’in Spotify’ı desteklemeye başlayacağı iddia ediliyor. Spotify-Chromecast entegrasyonuna dair iddianın kaynağı ise 9to5Google sitesi tarafından paylaşılan belgeler.

Chromecast’ın Spotify desteğinin 29 Eylülde Google tarafından düzenlenecek etkinlikte ikinci nesil Chromecast ve yeni Nexus telefonlarla birlikte duyurulacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Chromecast halihazırda Google Play Music, Pandora, Rdio ve Plex gibi uygulamalardan çalınan müziği televizyonlara aktarabiliyor. Ancak Spotify’ın bu listede olmaması, Chromecast’in en önemli eksikliklerinden biri olarak niteleniyordu. Spotify-Chromecast entegrasyonu sayesinde Chromecast’ın evde müzik dinleme konusunda daha cazip bir seçeneğe dönüşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İkinci nesil Chromecast’ın duyurulacak Chromecast Audio özelliğiyle evlerde bulunan hoparlörlere de müzik akışı sağlayacağı iddia ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER