Teknoloji

SoundHound iOS ve Android uygulamalarını güncelledi, tasarımı yeniledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Müzik tanıma servisi SoundHound hem iOS hem de Android uygulamalarını kapsamlı bir güncellemeden geçirdi. Shazam’ın en büyük rakibi olan servisin 5.0 sürüm numarasını taşıyan yeni versiyonları yepyeni kullanıcı arayüzleriyle geliyor, daha büyük albüm kapakları ve şarkıcı fotoğrafları içeriyor. Ayrıca ana ekranın düzeninde de birtakım güncellemeler boş geçilmemiş. Böylelikle kulanıcılar en popüler veya en çok tweet’lenenlere göre içerik filtrelemesi yapabiliyor.

Ayrıca kullanıcıların nispeten yeni bir şarkıyı ücretsiz olarak dinlemesine izin vereyen yeni bir şarkı dinleme bölümü de yer alıyor. Bu bölümün içeriği şu an için çok zengin değil, ancak uygulamanın geliştiricileri zamanla bu bölümde düzenli şekilde taze ve yeni içeriğin yer alacağı garantisini verdi. Yeni bir SoundHound oynatıcısı da kullanıcıların cihazlarında olan şarkıları dinlemelerine olanak sağlıyor, işin güzel tarafı LiveLyrics özelliği sayesinde bu şarkıların sözlerinin de ekranda görünmesine izin veriyor.

Güncellenmiş iOS ve Android uygulamalarına ek olarak, SoundHound kullanıcı sayısının 80 milyona ulaştığını da duyurdu. Aşağıdaki bağlantıları takip ederek güncellenmiş uygulamaları cihazınızın işletim sistemine göre indirebilirsiniz.

İlgili – App Store
İlgili – Google Play
İlgili – SoundHound

İLGİLİ HABERLER