Eğlence

SoundCloud Xbox One uygulaması yayınlandı

soundcloud xbox oneSoundCloud Xbox One uygulamasını yayınladı. Popüler çevrim içi müzik servisi böylelikle kullanıcılarına milyonlarca şarkıyı dinleyebilmeleri için yeni bir seçenek daha sunmuş oldu.

Uygulamadan yararlanmak için bir SoundCloud hesabına sahip olmak gerekiyor. Hesabın ücretli ya da ücretsiz olması ise erişim konusunda bir fark teşkil etmiyor. Uygulama sayesinde oyun oynarken arka planda müzik dinlemek mümkün oluyor.

SoundCloud’ın uygulama kanadındaki yenilikleri Xbox One için hazırladığı uygulamayla sınırlı kalmıyor. Servisin Windows 10 için geliştirdiği yeni uygulama da beta etiketiyle yayınlandı. SoundCloud’un Mac sahibi kullanıcıları ise Xbox One ve Windows 10 uygulamalarının yayınlanmasının ardından Mac uygulamasının yolunu gözlemeye başladı. Şirketten henüz bu yönde bir işaret gelmese de, web tarayıcılarının sekmelerinden SoundCloud’a erişmekten sıkılanların bu uygulamayı sevinçle karşılayacağı söylenebilir.

SoundCloud Xbox One uygulaması sade ve şık bir tasarıma sahip

SoundCloud tarafından yayınlanan video, yeni Xbox One uygulamasının tasarımı ve işlevleri hakkında fikir edinmeyi sağlıyor. Uygulamanın Xbox One’ın genel tasarım diliyle örtüşen, sade ve şık çizgilere sahip olması göze çarpıyor.

İLGİLİ HABERLER