Teknoloji

Sony’nin destek sitesi S1 ve S2’nin ekran görüntülerini açık etti

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bir şirketin ürün ve servisleri hakkında ipuçları belki bilerek belki de bilmeden şirketin web sitesinde yer alan destek bölümü üzerinden açık edilebiliyor. Aynı durum Sony’nin henüz piyasaya çıkmamış olan S1 ve S2 tabletlerinin başına da geldi. Bu cihazlara ait olduğu ileri sürülen ekran görüntleri şirketin eSupport sitesinde kendini şöyle bir gösterdikten sonra ortadan kayboldu.

eSupport sitesinde yer alan “Bu tablete yüklenmiş olan Android Honeycomb işletim sistemi nasıl bulunur?” başlıklı soruya cevap olacak şekilde “Tablet hakkında” bölümünün ekran görüntülerine yer verildi. Kullanıcıların bu bölüme nasıl ulaşacaklarını gösterecek şekilde ana ekran ve uygulama menüsü ekranları da görüntülenmişti. Bu ekranlara bakıldığında Chumby, Crash Bandicoot ve Crackle gibi Sony uygulamalarının tablette yüklü geleceği anlaşılıyor. Bunun yanı sıra Honeycomb versiyonlarını 3.1 ve 3.2 olarak gösteren iki farklı “Tablet hakkında” ekran görüntüsüne de yer verilmişti.

Bu ekran görüntülerinin Sony eSupport sitesinden kaldırılmış olduğunu ya da en azından erişimin kısıtlandığını belirtelim.

İlgili – Carrypad
İlgili – Sony eSupport

İLGİLİ HABERLER