Teknoloji

Sony Xperia S için Jelly Bean güncellemesi artık çok yakın

Sony’nin geçen yılın ilk yarısında Türkiye’de de piyasaya sürdüğü Android telefonu Xperia S için Jelly Bean güncellemesi yolda. Android Central sitesinin haberine göre Jelly Bean güncellemesi önümüzdeki birkaç gün içinde yayılımına başlayacak. Güncelleme kablosuz kimlik doğrulama forumu PTCRB’nin web sitesinde göründü ve bu durum güncellemenin hazır olduğu şeklinde yorumlandı.

sony-xperia-s-inceleme-00001

Bundan yaklaşık yedi ay önce, Xperia S’in Jelly Bean güncellemesini alacağı Sony tarafından doğrulanmıştı. Anlayacağınız, güncelleme uzun zamandır bekleniyor. Söz konusu güncellemenin Xperia S ile birlikte Xperia SL ve Japonya’ya özel Acro S’e de gelmesi bekleniyor. Güncellemenin yurt dışında dağıtımına başlanması Türkiye’deki Xperia S sahipleri için de güncellemenin yakın olduğu anlamına geliyor. Tahmin ediyoruz ki, dağıtım başladıktan sonra 1-2 ay içinde Türkiye’deki cihaz sahipleri de Jelly Bean güncellemesini karşılarında bulacaktır.

Xperia S için yayınlanacak bu güncellemeyi kablosuz bağlantı üzerinden indirmek mümkün olacaktır. Jelly Bean güncellemesinin gelmesiyle birlikte, hiç şüphesiz, Xperia S sahiplerinin cihazlarından aldığı zevk biraz daha artacaktır. 2012’nin en dikkat çekici telefonlarından bir tanesi olan Xperia S güncellemeyle birlikte hızlanabilir.

Güncelleme geldiğinde bildirim alanında bununla ilgili bir bildirim gösterilecektir. Ancak sabırsız kullanıcılar Ayarlar içinde yer alan Yazılım Güncelleme bölümünü belirli aralıklarla kontrol ederek yazılımı, tabii ki yayınlandığı zaman, daha çabuk farkedebilirler.

İlgili >> Android Central

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER