Teknoloji

LTE destekli Sony Xperia E4g Türkiye’ye geldi

sony-xperia-e4g-on-inceleme-3

Sony’nin geçtiğimiz şubat ayında duyurusunu gerçekleştirdiği giriş seviyesi Android telefonu Sony Xperia E4g nihayet Türkiye’de satışa sunuluyor.

İki güne varan çalışma ömrü sunan pili, NFC desteği, kişiselleştirme seçenekleri, 4G LTE bağlantı desteği gibi başlıca teknik özelliklere sahip olan Sony Xperia E4g’de 4.7 inç, 540 x 960 piksel IPS ekran, 1.5 GHz dört çekirdekli MediaTek MT6732 işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor. Arkada 5 megapiksel, 1080p video kayıt destekli kamera yer alırken önde de 2 megapiksel, 720p video desteği sunan ikinci bir kamerayı görüyoruz.

[quote_box_right]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
Sony Xperia E4g Ön İnceleme[/quote_box_right]52 farklı senaryoyu otomatik algılayarak, ayarları en uygun hale getiren “Auto Scene Recognition” özelliği sayesinde Sony Xperia E4g kullanıcılara kolay bir fotoğraf deneyimi yaşatıyor. Ayrıca çekilen fotoğraflar, NFC sayesinde tek bir dokunuşla paylaşabiliyor. Tek elle rahatça kullanılabilen Xperia E4g, yuvarlak ve güçlü hatları, paslanmaz çelikten yuvarlak kamera çerçevesi ve çizilmeye dayanıklı ekranıyla da dikkat çekiyor.

Xperia E4g, 2300 mAh kapasiteye sahip bataryasıyla kullanıcıların yarı yolda kalmasını engelliyor. Ayrıca, Ultra STAMINA Modu devreye sokularak telefonunuzun sadece temel özelliklerini çalıştırabilir ve bir haftaya kadar telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Sony Xperia E4g, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle 639TL’ye Turkcell bayilerinde satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER