Eğlence

Sony’den sızan e-postalar Sorkin’in Steve Jobs filminin arkasındaki zorlu süreci ortaya koyuyor

Sony’den sızan e-postalar Sorkin’in Steve Jobs filminin arkasındaki zorlu süreci ortaya koyuyor
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

sony-pictures-091214

Sony Pictures’a düzenlenen sanal saldırının ardından korsanlar tarafından ele geçirilen ve yayınlanan belgeler arasında şirket çalışanları arasındaki e-posta mesajları da bulunuyor. Söz konusu e-postalardan bazıları; Sony’nin ilk etapta yapımcılığını üstlendiği, ancak daha sonra çekildiği biyopik Steve Jobs filmine dair ilginç olayları gün yüzüne çıkarıyor. Yapımcı Scott Rudin ve Sony Pictures Başkanı Amy Pascal arasındaki mesajların temel konusunun ise ünlü oyuncu Angelina Jolie ve yönetmen David Fincher olduğu görülüyor. E-postalardan Angelina Jolie’nin başrolünde oynayacağı Kleopatra filmini David Fincher’ın yönetmesini istediği, ancak Sony’nin Fincher’ı Steve Jobs filminde kullanma konusunda ısrarcı olduğu ve Jolie’nin bu durumdan rahatsızlık duyduğu anlaşılıyor.

Fazlasıyla öfkeli tonda olan mesajlarda Rudin’in Jolie’nin “azgın ve şımarık egosu”ndan ötürü mutsuz olduğunu belirtmesi dikkat çekiyor. Rudin’in Amy Pascal’a gönderdiği mesajlardan birisinde “DAVID’IN JOBS’U YAPMASINI İYİCE ZORLAŞTIRMADAN ANGIE’Yİ SUSTUR” cümlesinin yer alması, yapımcının öfkesini net biçimde gösteriyor. Fincher’ın projeden çekileceğine dair dedikoduların ortaya çıkmasının ardından Rudin’in yönetmene gönderdiği “Neler oluyor?” konulu bir e-postanın Fincher tarafından kahkahalarla karşılanması da sızan belgelerdeki ilgi çekici diyaloglar arasında yer alıyor. Ancak daha sonra bu dedikoduların gerçeğe dönüştüğünü de unutmamak gerekiyor.

Projenin Universal’e gitmesinin ardından, Amy Pascal’ın Scott Rudin’e “projeyi yeniden getirmesine izin vermesi” için yalvardığı da sızan e-postalarda görülüyor. Pascal’ın bu canhıraş isteğine rağmen, Rudin’in geri adım atmadığı ve projenin gidişinden ötürü Pascal’ı sorumlu tuttuğu anlaşılıyor. Pascal’ın projenin mevcut yönetmeni olan Danny Boyle’a “projenin bu haline inanmadığını” söylemesinin yanlış olduğunu söyleyen Rudin, iş arkadaşını “iğrenç davranmak” ve “şehrin yarısıyla kötü ilişkilere sahip olmak” ile suçluyor.

Aaron Sorkin’in biyopik Steve Jobs filmi projesinin henüz ön prodüksiyon aşamasındayken bazı engellerle karşılaştığı çok önceden anlaşılmıştı. Sızan e-postalar ise bu engellerin büyük ölçüde kişisel tartışmalar ve hırslardan ötürü oluştuğunu net biçimde ortaya koyuyor.

Günün Öne Çıkan Fırsatları

İki üniteli Mercusys Wi-Fi 7 sistemi 1.485,72 TL indirimle 4.413,28 TL
İki üniteli Mercusys Wi-Fi 7 sistemi 1.485,72 TL indirimle 4.413,28 TL
Satın Al
Türkçe Q mekanik Aula F87 Pro 477 TL indirimle 2.519 TL
Türkçe Q mekanik Aula F87 Pro 477 TL indirimle 2.519 TL
Satın Al
Core Ultra 7’li ThinkBook 14, Premium ile 50.064,85 TL’ye geliyor
Core Ultra 7’li ThinkBook 14, Premium ile 50.064,85 TL’ye geliyor
Satın Al
Kablosuz SteelSeries Aerox 3 Ghost 250 TL indirimle 2.999 TL
Kablosuz SteelSeries Aerox 3 Ghost 250 TL indirimle 2.999 TL
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl