Açıkça görülüyor ki, teknoloji şirketleri bloglardan etkilenmeye başladı, artık kendi ürettikleri cihazları kendileri parçalarına ayırıyor. Sony’nin kendi elektronik cihaz sitesi SGNL, şirketinin en son ürünlerinden olan Bloggie 3D cep kamerasını iFixit CEO’su Kyle Wiens’ın süpervizörlüğü eşliğinde parçalarına ayırdı.
Wiens oldukça ilgili bir şekilde kamerayı tüm parçalarına ayırmış ve 3D kameranın çalışma prensiplerini anlatmış. Umarız Sony’den farklı ve daha karmaşık ürünleri için de benzer videoları görürüz. SGNL’in videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
Video: Sony Bloggie 3D parçalarına ayrılıyor
İlgili -SGNL
KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


