Eğlence

Sony bağımsız oyun geliştiricileriyle olan işbirliklerinin sayısını artırıyor

Sony bağımsız oyun geliştiricileriyle olan işbirliklerinin sayısını artırıyor

Sony ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenen Oyun Geliştiricisi Konferansı’nda (GDC) bağımsız geliştiricilerle olan işbirliklerine odaklanmayı tercih etti. Bu işbirliklerinin sayısını artırmayı isteyen şirket, bu istek doğrultusunda gerçekleştirdiği yeni anlaşmaları kamuoyuna duyurdu.

primal-carnage-ps4-260313

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Razer Kiyo V2 X, akıcı görüntülü görüşmeler için 4.891,52 TL
Satın Al
Logitech G102, 8.000 DPI sensör ve RGB aydınlatmayı 664 TL’ye sunuyor
Satın Al
Üçlü TP-Link Deco M4 paketi, evdeki Wi‑Fi kapsamasını 4.709 TL’ye genişletiyor
Satın Al
TP-Link Archer AX55, Wi‑Fi 6 ve Gigabit bağlantıyı 2.949 TL’ye getiriyor
Satın Al
Tapo C510W, dış mekânda 2K görüntü ve hareket takibini 2.084 TL’ye sunuyor
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir. Satış ortaklığı açıklaması

Halihazırda PC’de oynanan ücretsiz shooter oyunu Blacklight: Retribution, bölümlerden oluşan bir macerayı anlatan Primal Carnage: Genesis ve The Witness Sony’nin gelecek nesil oyun konsolu PlayStation 4 için yayınlanacak oyunlar listesine girdi. Blacklight: Retribution Sony’den pazarlama için maddi bir destek de alacak. Mevcut platformlarını unutmayan Sony, PS3 ve Vita’ya adım atacak bağımsız oyunları da duyurdu. Her iki platformda yayınlanacak oyunlar arasında ilgi çekenler Spelunky ve Divekick olurken, sadece Vita için yayınlanacak bağımsız oyunlar arasında Limbo ve Metrico göze çarpıyor.

İlgili >> PlayStation Blog

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl