Teknoloji

Sony Alpha aynasız kameraları için 12 yeni lens geliştiriyor

Sony Alpha aynasız kameraları için 12 yeni lens geliştiriyor
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Sony Alpha serisiyle aynasız kamera pazarında kurduğu hakimiyeti Canon, Nikon ve Panasonic gibi rakiplerine kaptırmamak adına yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şirket, Photokina 2018 kapsamında düzenlediği etkinlikte önümüzdeki dönemde 12 yeni E-Mount lens çıkarmayı hedeflediğini açıkladı.

Yeni lenslerin listeye eklenmesiyle birlikte Alpha serisi için hazırlanan lenslerin sayısı 48’den 60’a yükselecek. Sony geçtiğimiz hafta 1400 dolarlık tam çerçeve formatındaki FE 24mm f/1.4 GM lensini duyurmuştu.

Bir zamanlar Sony’nin kamera pazarındaki en büyük handikapı sağlam bir lens portföyünün olmamasıydı. Ancak hâli hazırda E-Mount lens sayısının 48’i bulması ve yakın gelecekte sayının 60’a yükselecek olması, artık böyle bir durumun söz konusu olmadığını gösteriyor.

Sony Alpha serisi için çıkaracağı yeni lenslerle aynasız kamera pazarındaki rakiplerine şimdiden gözdağı veriyor. Bu gözdağına rakiplerin nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️

MSI 23.8\" PRO MP243X 1920x1080 (FHD) FLAT IPS 100HZ 1MS ADAPTIVE-SYNC MONITOR
MSI G2712F 27\" Ultra Rapıd 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör
Bilgisayarda Kaçmaz Fırsatlar
Seçili Dyson Süpürgelerinde Net İndirim
Seçili Dyson Ürünlerinde 3000 TL İndirim
Game Garaj Elite S67 Amd R5 7500F 32GB Ram 1tb SSD RTX5070 120MM Sıvı Soğt Freedos Oyuncu Oem Paket
Asus Prime Lc 360 Argb 360 mm Intel-Amd Uyumlu Sıvı Soğutucu
Hepsiburada Satıcılı Monitörlerde Sepette %5 Net İndirim
Samsung S26 Ailesi Ürünlerinden Alana Samsung Watch 8 5000 TL İndirimli!

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.