Teknoloji

Snow Leopard’ın misafir hesabı kullanıcı dosyalarının düşmanı çıktı

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

500x_snow_leopardSnow Leopard’ın ilk heyecan dalgası dinince bu yeni işletim sistemindeki hatalar da daha fazla dile getirilmeye başlandı. Ancak öyle bir açık keşfedildi ki, bu gerçekten bilgisayarın sahibi için vahim sonuçlar doğurabilir.

Bilgisayarını Mac OS X 10.6’ya yükselten kullanıcılar “Misafir” yani “Guest” hesabıyla bilgisayara giriş yaptıklarında, birincil kullanıcının hesabındaki tüm dosyalar siliniyor. Evet, yanlış duymadınız, tüm dosyalar… Bu hatanın bloglarda dile getirilmesinde sonra bir açıklama yapan Apple durumdan haberdar olduğunu ve sorunu çözecek yama için çalıştığını duyurdu. Snow Leopard henüz bizde satışa sunulmadığı için sorun yok, büyük ihtimalle de satışa sunulunca bu açık da kapatılmış olacaktır.

İlgili – Apple Discussions
İlgili
– Engadget: Apple’ın açıklaması

Günün Öne Çıkan Fırsatları

İki üniteli Mercusys Wi-Fi 7 sistemi 1.485,72 TL indirimle 4.413,28 TL
İki üniteli Mercusys Wi-Fi 7 sistemi 1.485,72 TL indirimle 4.413,28 TL
Satın Al
Türkçe Q mekanik Aula F87 Pro 477 TL indirimle 2.519 TL
Türkçe Q mekanik Aula F87 Pro 477 TL indirimle 2.519 TL
Satın Al
Core Ultra 7’li ThinkBook 14, Premium ile 50.064,85 TL’ye geliyor
Core Ultra 7’li ThinkBook 14, Premium ile 50.064,85 TL’ye geliyor
Satın Al
Kablosuz SteelSeries Aerox 3 Ghost 250 TL indirimle 2.999 TL
Kablosuz SteelSeries Aerox 3 Ghost 250 TL indirimle 2.999 TL
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl