Teknoloji

iPhone için Skype 5.9 ile akıllı tuşlama ekleniyor, sürüm öncesi program çıkıyor

skype-iphone-150115

Skype iPhone uygulamasının arama özelliklerine yenilikler getiren güncellemesi iTunes App Store’daki yerini aldı. Bu güncellemeyle birlikte sürüm öncesi test dönemini de başlatan Skype, iPhone kullanıcılarına yeni sürümleri önceden deneme imkanını sağlıyor.

Sürüm öncesi programın işleyişi beta testi süreciyle benzerlik gösteriyor. Gelişimi devam eden yeni özellikleri test eden kullanıcılar, geri bildirimlerini Skype ekibiyle paylaşabiliyor. Sürüm öncesi programlara erişim için kullanıcıların Skype’ın internet sitesinden bir kayıt işlemi gerçekleştirmeleri gerekiyor.

iPhone için Skype uygulamasının en yeni sürümüyle birlikte akıllı tuşlama özelliği de kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar Skype üstünde bir numara tuşlamaya başladıklarında tuşlanan numarayla eşleşen numaraya sahip kişiler otomatik olarak gösterilecek. Böylelikle arama işlemi çok daha hızlı biçimde gerçekleştirilebilecek. Güncellemeyle birlikte gelen yenilikler arasında daha hızlı yazılı sohbet başlatmayı sağlayan bir ikon da bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER