Manşetler

Sıla ve ünlü isimlerin rol aldığı Oppo Reno 2 serisi reklamını izleyin – Video

oppo reno 2 serisi sıla reklamı

Oppo, ünlü şarkıcı Sıla ile olan iş birliğini yeni reklam kampanyasında da sürdürüyor. Oppo’nun Reno 2 serisi için hazırlanan kampanyanın reklam filminde Sıla’nın yanı sıra her biri kendi alanında başarılı ve sevilen isimler; ünlü model Didem Soydan, ünlü oyuncular Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu rol alıyor.

Küresel lansmanı geçtiğimiz ekim ayında Londra’da gerçekleştirilen ve Türkiye’de de satışa sunulan Oppo’nun yeni Reno 2 serisinin tanıtımı için hazırlanan reklam kampanyası televizyon kanallarında, sinemalarda ve dijital mecralarda gösterilmeye başladı. Oppo’nun, geçtiğimiz ekim ve kasım aylarında epey ilgi gören ilk kampanyasında olduğu gibi, yeni kampanyada da ünlü şarkıcı Sıla markanın reklam yüzü olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor.

“Bir iş var bu işin içinde” başlığını taşıyan yeni reklam kampanyasında Sıla’nın yanı sıra izleyicilerin yakından tanıdığı ünlü isimler; Didem Soydan, Hakan Kurtaş ve Uraz Kaygılaroğlu birlikte rol alıyor.

Oppo’nun yeni reklam kampanyasında Türk Edebiyatı’nın büyük şairi Orhan Veli’nin “Bir iş var” adlı şiiri Sıla’nın sesinden izleyicilerle buluşuyor. Sıla, Orhan Veli’nin dizelerini okurken Oppo Reno 2 serisinin “ultra geniş açı”, “ultra gece modu”, “ultra video sabitleme” gibi sıra dışı özelliklerine görüntüler eşliğinde vurgu yapılıyor. Oppo’nun yenilikçi mobil fotoğraf ve video teknolojileriyle kullanıcılara yaşattığı güzel deneyimler izleyicilerle paylaşılıyor. Reklam filmi “Sıra dışı olmak #SeninYeteneğin” mesajıyla son buluyor.

Oppo Reno 2 serisi ürünleri ve özellikleri

Oppo, özellikle mobil fotoğrafçılık ve kamera alanında devrimsel yenilikler sunduğunun altını çiziyor. Bu yeniliklerin en çarpıcı şekilde deneyimlendiği modellerin ise popüler Reno serisi olduğuna dikkat çekiyor.

Kullanıcılar Oppo’nun Reno serisi ile ilk olarak Mayıs 2019’da tanıştı. Reno serisinin ikinci ürün grubunu ise 2019’un sonlarında teknoloji severlerin beğenisine sunuldu. Reno serisinin en son yenilikleri olan Reno 2 ve Reno 2 Z modelleri, fotoğrafçılık ve video geliştirme özellikleriyle kullanıcılar için yaratıcılığın sınırlarını yeniden tanımlıyor. Yeni seri, ilk kez dörtlü kamera kurulumunun yanı sıra, fotoğraf ve video amacıyla 5x Hibrit Zoom, Ultra Gece Modu, Ultra Video Sabitleyici, Ultra Geniş Açı özellikleri ile geldi. Reno 2 serisi, Android 9.0’ın son sürümüyle çalışan ColorOS 6.1 tarafından destekleniyor. Hızlı ve güvenli VOOC Hızlı Şarj 3.0 teknolojisi ile 4.000mAh pil daha uzun ömürlü bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Oppo Reno 2’de 8GB RAM, 256GB ROM; Reno 2 Z’de ise 8GB RAM, 128GB ROM çekirdek donanım bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER