Eğlence

Sense8 finalinin resmi fragmanı yayınlandı – Video

sense8 final
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
sense8 final
Sense8 dizisinin resmi fragmanının yanı sıra final bölümünden bazı sahneler de paylaşıldı.

Sense 8 dizisinin beklenen finali 8 Haziran tarihinde yayında olacak. Netflix, bunun hemen öncesinde dizinin resmi fragmanını yayınladı.

Netflix, Sense8 dizisinin final fragmanını yayınladı. Wachowski Kardeşler’in iki sezon süren Netflix dizisinde, telepati yoluyla iletişim kuran kahramanlar son bir kurtarma görevi için bir araya geliyor.

Netflix, geçtiğimiz yıl haziran ayında bu diziyi devam ettirmeyeceğini, dizinin sona ulaştığını açıklamıştı. Netflix’in orijinal içeriklerden sorumlu başkan yardımcısı Cindy Holland, o zamanlar yayınlanan açıklamada, kendilerinin ve fanatiklerin hayal ettiği şekilde; duygusal, çekici, mükemmel ve tamamen unutulmaz bir son olduğunu söylemişti. “Dünya çapında derin tutkulu taraftarların bağlı olduğu topluluk tarafından yansıtılan, eşit derecede dağıtılmış ve uluslararası nitelikte bir oyuncu topluluğu ve ekiple daha önce böyle küresel bir gösteri olmadı.” diyerek de övgülerini dile getirmişti.

Ne var ki, zamanında yapılan duyuruda ikinci sezonun çok heyecanlı bir yerde, ucu açık biçimde bırakıldığı ayrıntısına değinilmemişti. Yedi ana karakter bilim insanlarının üstünde deneyler yapmayı planladıkları sekizinci karakteri kurtarmak için mücadeleye girişmişti. Dizinin bitirildiğinin açıklanmasının ardından, fanatikler sosyal medya üzerinden devam kampanyaları düzenlemişlerdi. Bunun üzerinden bir ay zaman geçmeden, dizinin yapımcılarından Lana Wachowski Facebook üzerinden Netflix’in dizi için iki saatlik bir finale yeşil ışık yaktığını söylemişti.

“Dünyanın dört bir yanından arkadaşlar aradı, ‘Yapabileceğin bir şey yok mu?’ diye sordu. Ve gerçek şuydu ki, hayır. Kendi başıma yapabileceğim hiçbir şey yoktu,” diye yazdı. “Ancak, şovumuzdaki karakterler, yalnız olmadıklarını keşfettikçe, benim sadece ben olmadığımı öğrendim. Ben aynı zamanda bizim.” şeklinde mesajını sürdürdü.

Zaten Sense8 final fragmanında seslendirme yapan, Jamie Clayton’ın oynadığı Nomi Marks da, “Ben sadece ben değilim. Ben aynı zamanda bizim.” şeklindeki mesajıyla Wachowski’nin aylar önce yazdığına atıfta bulunuyor. Dizinin final bölümü 8 Haziran’da Netflix’te yayınlanacak.

İLGİLİ HABERLER