Teknoloji

Secret kurucusu servisin yeniden hayata geçmesinden bir ay sonra şirketten ayrıldı

secret-logo-310115

Anonim sosyal ağ Secret, bundan yaklaşık bir ay önce daha derli toplu bir tasarım, sohbet ve birebir mesajlaşma gibi odak noktalarıyla yeniden yola çıkmıştı. Ancak bu yeni dönemin başlamasının üstünden kısa bir süre geçmişken, servisin kurucularından Chrys Bader şirketle yollarını ayırdığını açıkladı. Bader yaptığı açıklamada ayrılığının gerekçesi olarak Secret’ın yeni döneminde kendisinin sevdiği yaratıcılık ve tasarımdan uzaklaşmasını gösterdi.

En iyi yaptığı şeye odaklanmak ve Secret ekibine de işlerini en iyi biçimde yapmalarına yardımcı olmak için ayrılık kararı aldığını belirten Bader’in açıklamasını paylaşan bir diğer Secret kurucusu David Byttow, platformun başlangıç hedefine ulaşmaktan ötürü duyduğu gururu da saklamadı. Bader ile yola insanların en hakiki hâllerini gösterecekleri bir platform oluşturmak için çıktıklarını söyleyen Byttow, bu amaca ulaştıklarını dile getirdi.

Bader Secret’ı mevcut istikametine yönlendiren ekibe olan güveninin altını çizse de, şirketin yola yeniden çıkışının ardından projeyle olan tüm bağını koparması ilginç bir karar olarak göze çarpıyor.

İLGİLİ HABERLER