Samsung’un dijital SLR’ın görüntü kalitesini cebe sığabilecek boyutlarda sunmayı amaçlayan “hibrit DSLR” makinesi NX10’un resmi duyurusu yapıldı. 14.6 megapiksellik APS-C CMOS sensöre sahip olan bu makine ile hareket halindeyken güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. “Hızlı ve kararlı” kontrast AF’i ve 3 inç’lik AMOLED ekranı sayesinde momentumunuzu her zaman koruyun.
720p kalitesinde, H.264 formatlı video kaydı yapabilen bu cihazın boyutunun küçülmesi bazı özelliklerden yoksun olduğu anlamına geliyor. Sadece elektronik vizörle idare etmek zorundasınız. Yepyeni NX lens montaj sistemi sizin yeniden lens almak zorunda kalmanıza neden olabilir. NX10’un görece daha küçük Micro Four Thirds makinelere göre ne gibi avantajlar sağladığını zamanla göreceğiz. 2010’un ilkbaharında çıkması beklenen bu makineyle ilgili ayrıntılar CES 2010’da ortaya çıkacaktır. Merak edenler için bu yeni makinenin fotoğrafları ve basın bülteni bağlantısı yazının devamında yer alıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

One UI 9 dağıtımı genişliyor, Samsung bazı Galaxy modelleri için tarih verdi

Samsung DRAM üretimini dışarı taşıyıp HBM’ye ağırlık verebilir

Call of Duty Modern Warfare 4 Samsung ekranlarında farklı görünecek

Apple’ın iPhone Duo’su sonrası Samsung planlarını hızlandırıyor

iPhone Duo tanıtıldıktan sonra Galaxy Z Fold 8 satışları hızlandı
Galeri: Samsung NX10 “hibrit DSLR”
[nggallery id=210]
İlgili – Engadget: Basın Bülteni
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





