Teknoloji

Samsung’un 5.8 inç ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fonblet 5.8 yolda olabilir

Samsung büyük ekranlı cihazlara bir hayli fazla ilgi besliyor. Şirketin geçtiğimiz aylarda duyurduğu Galaxy Player 5.8 cihazının akıllı telefon versiyonunu çıkarmaya hazırlandığı söyleniyor. SamMobile sitesinin iddiasına göre 5.8 inç ekranlı bu cihaz Galaxy Fonblet 5.8 olarak adlandırılacak. Avrupa’da piyasaya çıkacak beyaz renkli bu akıllı telefon Jelly Bean işletim sistemiyle çalışacak.

samsung-galaxy-player-5-8-210113

Galaxy Fonblet 5.8’in şu anda Güney Kore’de satılan Galaxy Player 5.8’de olduğu gibi 960 x 540 çözünürlüklü AMOLED ekranı barındıracağı söyleniyor. Samsung’un büyük ilgi çeken akıllı telefonlarından olan Galaxy Note II’de 5.5 inç 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran bulunduğunu düşündüğümüzde Galaxy Fonblet 5.8’in ekranı heyecan yaratmaktan uzak olabilri gibi geliyor. Yine de, ekran başka açılardan sahip olduğu yeteneklerle bu düşük piksel yoğunluğu dezavantajını gözardı etmemizi sağlayabilir.

Önümüzde gelecek ay Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi var. Samsung’un burada Galaxy 5.8 Fonblet’i tanıtıp tanıtmayacağını da ayrıca takip edeceğiz. Bu arada Güney Koreli şirketin bu etkinlikte 8 inç ekranlı Galaxy Note tableti de tanıtacağı söyleniyor. Bazıları da Galaxy S IV beklentisi içinde, ancak geçen yıl Galaxy S III’ün mayıs başında tanıtıldığını gördükten sonra bu yıl da MWC’de yepyeni bir Galaxy S cihazı görme ihtimali düşük gibi görünüyor.

İlgili >>SamMobile

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER