Manşetler

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarını tanıtacağı Unpacked etkinliğinin tarihi belli oldu

samsung galaxy unpacked

Teknoloji dünyasının devlerinden Samsung, katlanabilir telefon serisi Galaxy Fold’un yeni modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen etkinlik, 26 Temmuz Çarşamba günü Türkiye saatiyle 14.00’te başlayacak. Ancak, bu etkinliğin akşam vakti Güney Kore’nin başkenti Seul’da düzenleniyor olması, Samsung’un ev sahipliğini yaptığı bu etkinliğin önemini bir kez daha vurguluyor.

Samsung Türkiye’den konuyla ilgili olarak gönderilen davetiyede, “Seul’de ilk kez gerçekleşecek olan etkinlikte Samsung’un fikirlere hayat veren ve yaşamı dönüştüren en yeni teknolojileri tanıtılacak. Bir Galaxy yolculuğuna sahne olacak etkinliğe katılanlar en yeni ürünlerle interaktif ve kapsayıcı bir ortamda tanışacak ve unutamayacakları bir deneyim yaşayacaklar.” ifadeleri yer alıyor.

Unpacked etkinliği 26 Temmuz’da Türkiye saati ile 14.00’ten itibaren Samsung.com, Samsung Newsroom ve Samsung YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. 

Samsung Unpacked etkinliği katlanabilir telefon modelleri yanında başka yeniliklere de sahne olacak

Etkinliğin duyurusuyla birlikte yayınlanan görsel ve metinler, Samsung’un bu etkinlikte Galaxy Z Flip 5 adlı çevirme tarzı bir katlanabilir telefonu tanıtacağını açıkça ortaya koyuyor. Ayrıca Galaxy Z Fold 5 modelinin de tanıtılması bekleniyor. Teknoloji severler ayrıca, etkinlikte Galaxy Watch 6 ve bazı Galaxy Tab serisi yeni modellerini de görmeyi umuyor. Kısacası, Samsung’un bu etkinliği oldukça dolu dolu geçecek gibi görünüyor.

Samsung, katlanabilir telefon konusunda rakiplerine göre oldukça tecrübeli bir marka olmasına rağmen, bu etkinliği Kore’de düzenleyerek katlanabilir telefonlar kategorisine verdiği önemi gösteriyor. Google’ın Pixel Fold modelinin de bu yaz çıkış yapması, Motorola’nın Razr Plus modeliyle bir kez daha piyasaya dönüş yapması, Samsung’un bu etkinliği ile sektördeki rekabeti artırmayı hedeflediğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER