Teknoloji

Starbucks ve Samsung iş birliğiyle özel bir Galaxy Buds 2 kasası çıkıyor

galaxy buds 2 starbucks
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Starbucks, Güney Kore’de Samsung ile iş birliğine giderek bu ülkede özel ürünleri satışa sunuyor. Bunların arasında Galaxy S22 serisi için oluşturulmuş özel markalı kılıflar ve özel tasarım Galaxy Buds 2 kasası var.

Buds 2 için özel tasarlanmış kasa seçenekleri arasında üzerinde Starbucks logosu bulunan koyu yeşil bir kasa da bulunuyor. Üzerinde latte sanatından izler taşıyan beyaz renkli ve tutacaklı küçük fincan ise açıldığında beyaz renkli Buds 2’ler ortaya çıkıyor.

Samsung geçmişte de bu tarz eğlenceli işlere imza atmıştı. Örneğin, geçen ay Buds için poké topu şeklinde bir kasa çıkarmış ve bu ürün de sadece Güney Kore’de satışa sunmuştu. Şeklin dışında Starbucks temalı yeni kasanın ek bir özelliği veya daha fazla pil kapasitesi bulunmuyor. Sadece Starbucks sevenler için eğlenceli bir hediyelik eşya niteliğini taşıyor.

starbucks

Bununla birlikte mug şeklindeki kasa güzel bir masa aksesuarı olabilir. Özellikle çalışanlar, iş yerlerinde kullandıkları Galaxy Buds 2 kulaklıkları kolaylıkla şarj edebilecekleri kasayı masalarında bir aksesuar gibi muhafaza edebilirler ve ihtiyaç duyduklarında hemen erişebilirler.

Samsung ve Starbucks iş birliğiyle geliştirilen bu ürünlerin fiyatları belli değil. Ancak bunların kısıtlı sayıda piyasaya çıkacağını ve Güney Kore’ye özel olacağını biliyoruz. Bu nedenle Türkiye’de bu ürünleri görmek için çok heveslenmemekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER