Eğlence

Samsung Spotify ile uzun soluklu ve kapsamlı bir işbirliğine gidiyor

samsung spotifySamsung Spotify ile kurduğu uzun soluklu ve kapsamlı işbirliğini Galaxy Note 9, Galaxy Watch ve Galaxy Home’u tanıttığı Unpacked etkinliğinde duyurdu. Güney Koreli şirketin yeni akıllı hoparlörü Galaxy Home, işbirliğinin önemli parçaları arasında yer alıyor.

İki şirket arasındaki işbirliği, Samsung’un portföyündeki cihazların büyük kısmını kapsayacak. Bu işbirliği, hâli hazırda Samsung’un ürünlerinde bulunan Spotify Connect özelliğinin daha derin ve entegre bir versiyonu olacak gibi görünüyor.

Spotify bundan böyle Samsung cihazlarında kurulum deneyiminin bir parçası olacak. Spotify ve Samsung hesapları, Samsung’un SmartThings uygulaması üzerinden akıllı ev entegrasyonu için birbirlerine bağlanabilecek. Spotify aynı zamanda Samsung’un dijital asistanı Bixby için varsayılan müzik seçeneği olacak. Kullanıcılar Bixby’ye bir şarkı sorduklarında dijital asistan önce Spotify’da o şarkıyı arayacak. Kullanıcı daha önce Spotify’ı denememiş olsa bile bu durum değişmeyecek.

Samsung Spotify ile yaptığı işbirliğinin henüz başlangıç aşamasında olduğunun altını çizmeyi ihmal etmedi. Şirket önümüzdeki dönemde işbirliğinin kapsamınının genişleyeceğini ve kullanıcılara daha fazla işlev sunulacağının altını çizdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER