Teknoloji

Samsung lüks moda markası Maison Margiela ile iş birliğine gidiyor

samsung maison margiela
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung uzun süredir katlanabilir telefonlarının ve giyilebilir ürünlerinin özel versiyonları için moda tasarımcısı Thom Browne ile birlikte çalışıyor. Şirket bu yılı “moda odaklı” özel ürünler konusunda hafif geçirse de, bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. Samsung Maison Margiela ile iş birliğine gidiyor.

İş birliğinin duyurusu için yapılan görselde bir çok sayı yer alsa da, bunlara anlam yüklememek gerekiyor. Zira söz konusu sayılar, Maison Margiela’nın logosunun bir parçası. Ancak bu logonun yerleştirildiği cihazın bir Galaxy Z Flip 4 olduğu düşünülüyor. Çünkü ekran Z Fold 4 için bir hayli küçük görünüyor.

Samsung bir süre önce Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4, Watch 5 ve Buds 2 Pro’nun Güney Koreli moda tasarımcısı Juun.J’nin dokunuşunu taşıyan özel versiyonlarının duyurusunu yapmıştı. Bu iş birliği daha çok Samsung’un ana vatanı Güney Kore’ye yönelik gibi görünürken, Maison Margiela ile yapılan iş birliğinin daha uluslararası bir nitelikte olacağı anlaşılıyor.

Samsung Maison Margiela ortaklığının ilk meyveleriyle tanışmak için fazla uzun bir süre beklemek gerekmeyebilir. Güney Koreli şirketin Samsung Haftası adını verdiği etkinliği 24 Ekim’de başlayacak. Bu etkinlikte her gün özel fırsatlar, paketler ve çevre dostu fırsatlar sunulacak. Maison Margiela dokunuşunu taşıyan ilk ürünlerin de Samsung Haftası’nda resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır. Bu ürünlerin fiyat etiketlerinde yazacak meblağların pek düşük olmayacağı da şimdiden rahatlıkla söylenebilir.

İLGİLİ HABERLER