Teknoloji

Samsung Gear S2’yi bir moda ikonu olarak pazarlayacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

samsung-gear-s2-moda-140815-1

Samsung dün düzenlediği Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ etkinliğinde eylül ayında IFA 2015’te sergilemeyi planladığı yeni akıllı saati Gear S2’nin de müjdesini vermişti. Bunun hemen ardından şirket, Gear S2’nin sadece bir teknoloji ürünü değil, aynı zamanda şık bir aksesuar olduğunu ortaya koyan tanıtım görüntüleri yayınladı.

“Samsung 2015 Fall Lookbook” sayfasına bağlantı içeren bir tweet paylaşan SamsungMobile hesabı, insanları yeni cihazlarının özel fotoğraflarına göz atmaya çağırdı. Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge+ ve Gear S2’nin bir moda katalogunu andıran fotoğrafları arasından iki tanesi Gear S2’ye daha fazla dikkat etmemize neden oluyor. Kadın modelleri, bileklerinde Gear S2’yi taşırlarken görmeniz mümkün. Fotoğraflar Samsung’un moda ve teknolojinin birleşiminden neyi anladığını göstermesi açısından da dikkat çekici sayılabilir.

https://twitter.com/SamsungMobile/status/631933252203364352/photo/1

Güney Koreli şirket, bu sezonun klasik yuvarlak saatini tasarlarken teknolojiyi bir tutam yaratıcılıkla birleştirdiğini kaydetti. Apple’dan sonra Samsung’un da akıllı saatini pazarlarken moda unsurunu daha fazla kullandığını görüyoruz. Bunun karşılığını ne oranda alacağını ilerleyen aylarda göreceğiz.

Samsung’un katalogundan fotoğrafları aşağıdaki galeride bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER